Telekompānija LNT 18.novembrī ikvakara LNT ziņu programmas ietvaros tiešajā translācijā no Doma laukuma pārraidīs Valsts prezidentes Vairas Vīķes-Freibergas svētku runu. Pēc tās Valsts svētku programmu LNT kanālā turpinās 2000.gada populārākā latviešu filma "Baiga Vasara".
Valsts prezidentes runa būs skatāma kā LNT ziņu speciālreportāža tiešraidē no Doma laukuma. Paredzams, ka Vīķes-Freibergas uzruna kopā ar Valsts himnu ilgs aptuveni 10 minūtes.

Pēc tās LNT ziņas turpinās informēt skatītājus par nozīmīgākajiem jaunumiem Latvijā un ārpus tās robežām. Kā deserts nacionālo vērtību patriotiem tiek gatavota 2000.gada populārākās filmas Latvijā - vēsturiskās drāmas "Baiga Vasara" - televīzijas pirmizrāde. Kaut filmu šī gada laikā uz kino ekrāniem Latvijā vērojuši jau vairāk kā 70 tūkstoši skatītāju, šī būs pirmā iespēja to redzēt visiem Latvijas iedzīvotājiem.

Kopš savas pirmizrādes šī gada 25.februārī režisora Aigara Graubas filma "Baiga Vasara" ir iekarojusi skatītāju sirdis un kinofestivālu ekrānus ne tikai Latvijā, bet arī Krievijā, Dānijā, Lietuvā, Somijā, Igaunijā, Čehijā, Izraēlā un pat Indijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!