'Lonely Planet' žurnālists: Latvijā ievērojami ir uzlabojusies restorānu kultūra un ēdienu kvalitāte
Foto: Shutterstock

Kopš 2008. gada Latvijā ievērojami ir uzlabojusies restorānu kultūra un ēdienu kvalitāte, laikrakstam "Neatkarīgā" pauž "Lonely Planet" žurnālists Brendons Pressers.

close-ad
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma

Viņš īpaši uzslavējis to, ka tagad Latvijā baudāma arī laba kafija. Iepriekš laba kafija viņam sagādājusi galvassāpes.

Pressers Latvijā uzturēsies trīs nedēļas, lai sagatavotu ceļvedi par mūsu valsti, kas nākamgad iznāks "Lonely Planet" izdevumā "Estonia, Latvia and Lithuania".

Viņš ir arī iepriekšējā ceļveža autors un 2008. gadā trīs mēnešus pavadīja Latvijā, apbraukājot dažādus reģionus un iepazīstoties ar visu tūristiem noderīgu informāciju. "Latvieši ir lepni par savu zemi, bet kautrīgi," secinājis Pressers.

Trīs nedēļu laikā, ko Pressers pavadīs Latvijā, viņš plāno apmeklēt atsevišķas pilsētas un reģionus. Līdzīgi kā iepriekš, arī šoreiz Pressers tiksies ar daudziem cilvēkiem, lai iegūtu maksimāli daudz jaunas informācijas, jo, pēc viņa domām, labākais veids, kā to iegūt, ir komunikācija ar vietējiem.

Gados jaunais žurnālists, no kura iespaidiem un redzētā ir atkarīgs, ko par Latviju domā lielākā daļa pasaules ceļotāju, dzimis Kanādā un ir Hārvardas absolvents ar zinātnisko grādu mākslas vēsturē. Viņš ir apmēram 35 ceļvežu autors.

Seko Delfi arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form