Foto: F64
No amata atkāpusies iekšlietu ministre Linda Mūrniece (V) izsaka pateicību visiem iekšlietu dienestiem un sadarbības partneriem, informēja IeM.

Mūrniece beidz pildīt ministres pienākumus un turpmāk par iekšlietu jomu būs atbildīgs tieslietu ministrs Aigars Štokenbergs (V).

"Pēc divu gadu kopīga darba šodien saku Jums "uz redzēšanos". Ir noslēdzies svarīgs posms manā dzīvē. Šis laiks ir bijis piepildīts ar dažādiem notikumiem, lēmumiem, kas jāpieņem, pozitīvām un ne tik pozitīvām emocijām, bet pats svarīgākais - cilvēkiem, kuri bijuši līdzās. Tieši cilvēki, kurus šajā laikā esmu satikusi un iepazinusi, padarīja šo laiku man tik nozīmīgu," norāda Mūrniece.

Ministre atzīst, ka augstu novērtē sadarbību un atbalstu, ko viņai snieguši iekšlietu dienestos strādājošie. "Novēlu Jums arī turpmāk būt tikpat profesionāliem un atsaucīgiem darbiniekiem un, neraugoties uz apkārtējiem apstākļiem, aicinu Jūs ikdienā cienīt sevi un citus, mācīties un pilnveidoties, lai ar Jūsu darbu visi Latvijas iedzīvotāji varētu lepoties," atzīst ministre.

Jau ziņots, ka Pēc traģiskās Jēkabpils policistu laupīšanas un vēl vairākiem skaļiem policistu pastrādātiem noziegumiem Mūrniece, būdama atvaļinājumā ārzemēs, paziņoja par atkāpšanos no amata. 21.februārī Ministru prezidents Valdis Dombrovskis (V) pieņēma Mūrnieces demisiju, tomēr tika panākta vienošanās, ka ministre vēl paliks amatā vairākus mēnešus - līdz 6.jūnijam, lai pabeigtu iesāktos darbus.

Mūrniece savu Saeimas deputātes mandātu neatjaunos, tomēr iespējamajās parlamenta ārkārtas vēlēšanās plāno kandidēt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!