Foto: Publicitātes attēli
Mūžībā devusies profesore, biznesa, mākslas un tehnoloģiju augstskolas "RISEBA" rektore, dr.oec. Tatjana Vasiļjeva, portālu "Delfi" informēja augstskolas pārstāve Anta Bute.

Vasiļjeva dzimusi 1955. gada 9. oktobrī.

Vasiļjeva "Riseba" rektores amatā bija no 2020. gada 30. jūlija līdz 2022. gada 18. maijam.

Augstskolā "Riseba" Vasiļjeva strādāja kopš 2011. gada oktobra, kad darbu sāka Informāciju tehnoloģiju (IT) un matemātikas katedras vadītājas un bakalaura studiju programmas "E-bizness" direktores amatā.

2013. gadā Vasiļjeva kļuva par prorektori zinātniskajā darbā, un 2017. gadā – par profesori, bet 2020. gadā tika ievēlēta par augstskolas rektori.

Paralēli administratīvajam darbam Vasiļjeva pasniedza studentiem studiju kursus par biznesa procesu digitalizāciju un pētniecības metodēm, kā arī vadīja maģistra un promocijas darbus.

"Tatjana Vasiļjeva bija, ir un paliks neizdzēšami spilgta personība augstskolas "Riseba" kolektīva, studentu, kolēģu un sadarbības partneru atmiņā. Vienmēr gudra, precīza, aizrautīga un sirsnīga, viņa no sirds mīlēja savu darbu un izglītības nozarē saredzēja patiesu savas dzīves misiju," vēsta augstskolas pārstāve.

Atvadīšanās no Vasiļjevas paredzētas sestdien, 21. maijā, pulksten 10 "Riseba" Arhitektūras un mediju centrā, Lielajā zālē, Durbes ielā 4, Rīgā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!