Ar janvāri Uzņēmumu reģistrs (UR) strādās piecas dienas nedēļā, tāpēc uzņēmēji reģistrācijas dokumentus varēs iesniegt arī piektdienās, portālu "Delfi" informēja UR.

"Nākamajā gadā visiem Reģistra klientiem vēlu veiksmi biznesā, jo tikai sekmīgi uzņēmēji ir galvenā mūsu valsts cerība. Kā dāvanu nākamajā gadā Reģistra klientiem vēlamies pasniegt klientu apkalpošanu pilnā apjomā, sākot jau no jaunnedēļas," uzsver UR galvenais valsts notārs Ringolds Balodis.

Nākamajā gadā dokumentus reģistrācijai uzņēmēji varēs iesniegt: pirmdienās, otrdienās un ceturtdienās no 8.30 līdz 17.00, trešdienās no 11.00 līdz 19.00 un piektdienās no 8.30 līdz 16.00 klientu apkalpošanas zālē Rīgā. Reģionālajās nodaļās Bauskā, Daugavpilī, Jēkabpilī, Liepājā, Rēzeknē, Saldū, Valmierā un Ventspilī –pirmdienās un ceturtdienās no 9.00 līdz 13.00, otrdienās no 14.00 līdz 18.00 un piektdienās no 13.00 līdz 16.00.

Atšķirībā no Valsts ieņēmumu dienesta, kur tika atdota daļa samazinātā finansējuma, lai varētu strādāt piektdienās, UR piektdienu darbu ir panācis, vienojoties ar darbiniekiem par bezalgas atvaļinājuma dienām. "Nākamajā gadā UR darbinieki būs spiesti katru mēnesi upurēt vienu dienu, lai UR iekļautos dižķibeles finansējumā," uzsver UR pārstāvji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!