Turpmākajā nedēļā laika apstākļus Latvijā noteiks aktīvi cikloni, tādēļ joprojām gaidāms nepastāvīgs un vējains laiks ar nokrišņiem, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas aģentūra.
Svētdien laiks būs mākoņains, tomēr naktī un no rīta skaidrosies. Gaidāmi arī nokrišņi. Naktī un no rīta atsevišķos posmos ceļi būs slideni. Nakts sākumā un pēcpusdienā piekrastē brāzmās vējš var sasniegt ātrumu 15 līdz 17 m/s. Naktī termometra stabiņš var noslīdēt līdz mīnus 2 grādu atzīmei, bet dienā gaiss iesils līdz plus 2, plus 7 grādiem.

Darba nedēļa sāksies ar mākoņainu laiku, tomēr brīžiem skaidrosies. Naktīs Latvijas lielākajā daļā, bet dienās vietām gaidāms neliels īslaicīgs lietus, bet naktīs - arī slapjš sniegs. Piekrastē joprojām saglabāsies stiprs vējš - 15 līdz 18 m/s. Gaisa temperatūra naktīs būs no plus 1 līdz plus 5 grādiem, savukārt dienā gaiss iesils līdz plus 7 grādiem.

Otrdien un trešdien debesis joprojām būs apmākušās, gaidāmi arī nokrišņi. Trešdien piekrastē pastiprināsies vējš, kas brāzmās var sasniegt ātrumu 15 līdz 17 m/s. Gaisa temperatūra naktī gaidāma no mīnus 2 līdz plus 5 grādiem, savukārt dienā gaiss iesils līdz plus 6 grādiem.

Līdzīgi laika apstākļi saglabāsies arī ceturtdien un piektdien - laiks būs mākoņains, dienā gan brīžiem skaidrosies. Naktī gaidāms slapjš sniegs, savukārt dienā līs. Ceturtdien Kurzemē un Vidzemē vējš brāzmās sasniegs 15 līdz 18 m/s, savukārt piektdien stiprs vējš naktī gaidāms piekrastes rajonos. Gaisa temperatūra šajās dienās naktī var noslīdēt līdz mīnus 2 grādiem, bet dienā gaisa temperatūra būs robežās no plus 1 līdz plus 7 grādiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!