Foto: DELFI

Naktī no ceturtdienas uz piektdienu no plkst. 23.00 līdz 01.00 tiks ierobežota un īslaicīgi arī slēgta satiksme Jūrmalas šosejas posmā pirms Rīgas apvedceļa (A5) pārvada, portālu "Delfi" informēja "Latvijas Valsts ceļi".

Jau ziņots, ka remontdarbu laikā līdz pat oktobra nogalei noteiktās diennakts stundās ir slēgta satiksme pār Ķeguma HES tiltu. Tāpat satiksmes ierobežojumi ieviesti arī uz Rīgas un Pļaviņu HES.

Savukārt Valmieras šosejas (A3) posms no Rubenes līdz Mellupes tiltam sadalīts septiņos posmos, kur kustība tiek regulēta ar luksoforiem, tādēļ jārēķinās ar papildu stundu ceļā, bet, dodoties no Rīgas Daugavpils virzienā (A6), jārēķinās ar papildu pusstundu ceļā, jo divos posmos pie Kokneses tiek veikta seguma atjaunošana.

Darbi turpinās uz Liepājas šosejas (A9) posmā no Lielupes tilta līdz Tukuma–Jelgavas krustojumam.

Turpinās būvdarbi arī uz autoceļa Rēzekne–Krievijas robeža (Terehova) (A12) posmā no Greiškāniem līdz dzelzceļa pārbrauktuvei, kur autovadītājiem jārēķinās ar ceļā pavadītu papildu pusstundu.

Uz Rēzeknes–Daugavpils ceļa (A13) darbi norisinās piecos posmos: pie Rēzeknes Kārsavas virzienā, pie Maltas, kur būtisku satiksmes ierobežojumu nav, pie Rušona ezera, kur pa dienu transporta plūsmu regulē luksofori, kā arī posmā no Špoģiem līdz Daugavpilij, ko iespējams mērot aptuveni pusstundā un posma pirms Lietuvas robežas, kura šķērsošanai jāieplāno vairāk nekā pusstunda.

Seguma atjaunošana notiek arī autoceļa Rīgas HES–Jaunjelgava (P85) posmā no Ķeguma Jaunjelgavas virzienā, kur jārēķinās ar papildu pusstundu ceļā. Toties papildu stunda ceļā būs nepieciešama, dodoties no Vecumniekiem Neretas virzienā (P73), kur Valles apkārtnē notiek remontdarbi.

Tāpat būvdarbi joprojām turpinās uz Tallinas šosejas (A1) posmā no Salacgrīvas līdz Ainažiem, uz Siguldas šosejas (A2) Līgatnē, uz Vecpiebalgas ceļa (P30) un uz Klaipēdas šosejas (A11) posmā no Nīcas līdz Rucavai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!