Pēc Rīgas domes priekšsēdētāja Nila Ušakova iniciatīvas jautājums par tarifiem Rīgas pašvaldības sabiedriskajā transportā, kas bija jāizskata Rīgas domes Pasažieru komercpārvadājumu licencēšanas komisijas sēdē otrdien, tiks atlikts.

Kā portālu "Delfi" informēja Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa, jautājuma izskatīšana atlikta, lai vēlreiz izvērtētu Rīgas pašvaldības SIA "Rīgas satiksme" (RS) budžetu 2010.gadam. Ušakovs arī plānojis vēlreiz tikties ar uzņēmuma vadību, lai spriestu par uzņēmuma finansiālajām iespējām.

Portāls "Delfi" jau vēstīja, ka RS plāno braukšanas maksu Rīgas sabiedriskajā transportā paaugstināt līdz 60 santīmiem. Lūgumu ļaut celt biļešu cenas uzņēmums iesniedza Rīgas domes Pasažieru komercpārvadājumu licencēšanas komisijā. Šo lēmumu uzņēmums pamato ar valdības atteikšanos turpmāk dotēt pasažieru pārvadājumus, savukārt Rīgas pašvaldības budžeta iespējas ir samazinājušās un plānotā dotācija sabiedriskajam transportam 2010.gadā varētu būt par 6 miljoniem latu mazāka nekā šogad.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!