Foto: stock.xchng

Saistībā ar Latvijas prezidentūras Eiropas Savienības Padomē pasākumiem no svētdienas līdz 28.aprīlim Rīgā ierobežos transportlīdzekļu un gājēju satiksmi pilsētas centrā, un Pārdaugavā, Latvijas Nacionālās bibliotēkas apkārtnē, informēja Rīgas domes (RD) pārstāve Iveta Bulāne.

Nepieciešamības gadījumā īslaicīgi ierobežos transportlīdzekļu un gājēju satiksmi no 26. aprīļa līdz 28.aprīlim Kuģu ielā, posmā no Trijādības ielas līdz ēkai Kuģu ielā 15.

Satiksmi ierobežos 27.aprīlī no plkst.9.30 līdz plkst.10.30 un no plkst.17.30 līdz plkst.18.30, kā arī 28.aprīlī no plkst 9 līdz plkst.10, no plkst.14 līdz plkst.15 un no plkst.16.30 līdz plkst.17.30 Mūkusalas ielā, posmā no Akmens tilta līdz Akmeņu ielai, Akmeņu ielā, posmā no Mūkusalas ielas līdz Jelgavas ielai, Valguma ielā, posmā no Uzvaras bulvāra līdz Akmeņu ielai, Uzvaras bulvārī, posmā no Valguma ielas līdz Akmens tiltam, Trijādības ielas un Raņķa dambja krustojumā un Raņķa dambja un Uzvaras bulvāra krustojumā;

Tāpat 27.aprīlī satiksmi ierobežos no plkst.18.30 līdz plkst.19.30 un no plkst.21.30 līdz plkst.22.30 Trijādības ielas un Raņķa dambja krustojumā, Raņķa dambja un Uzvaras bulvāra krustojumā, Uzvaras bulvāra un Valguma ielas krustojumā, Akmens tilta un 11. novembra krastmalas krustojumā, Kronvalda bulvāra un Krišjāņa Valdemāra ielas krustojumā un iebrauktuvē pie Nacionālā Operas Aspazijas bulvārī.

Bulāne informēja, ka tiks aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana, izņemot operatīvo transportu un transportlīdzekļus ar speciālām caurlaidēm, no 26.aprīļa plkst.6 līdz 28.aprīlīm plkst.21 Kuģu ielas labajā pusē, posmā no Trijādības ielas līdz ēkai Kuģu ielā 15, no 26.aprīļa plkst.22 līdz 28.aprīlim plkst.18 Valguma ielas labajā pusē, posmā no Uzvaras bulvāra līdz Akmeņu ielai, bet 27.aprīlī no plkst.6. līdz plkst.22.30 Krišjāņa Barona ielas labajā pusē, posmā no Pilsētas kanāla līdz Aspazijas bulvārim un Aspazijas bulvāra labajā pusē, 210 metru garā posmā no Krišjāņa Barona ielas virzienā uz Kaļķu ielu.

Sabiedriskā transporta un gājēju satiksme pie delegācijas pārstāvju apmeklējamiem objektiem tiks regulēta atbilstoši nepieciešamībai, informē dome.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!