Foto: DELFI
Piektdien pusdienlaikā atjaunota kopš agra rīta pie Ikšķiles norautu strāvas vadu dēļ traucētā vilcienu kustība maršrutā Rīga - Aizkraukle, portāls "Delfi" noskaidroja uzņēmumā "Latvijas dzelzceļš".

Uzņēmuma darbinieki problēmu risināja, visiem šajā virzienā braucošajiem dīzeļvilcieniem uzdodot apstāties katrā pieturā. Tāpat arī rīta cēlienā bija norīkoti autobusi, lai pasažierus ar maksimāli maziem kavējumiem nogādātu galamērķī, sacīja uzņēmuma "Pasažieru vilciens" Mārketinga daļas vadītāja Ieva Miežubrāle.

Savukārt "Latvijas dzelzceļa" runasvīrs Māris Ozols portālam "Delfi" pastāstīja, ka vilcienu kustību bojātajā posmā organizēēja pa vienu sliežu ceļu. Līdz brīdim, kad atjaunoja bojāto kontakttīklu, vilcienu kustībā bija vērojama kavēšanās - vilciens no Rīgas uz Daugavpili šajā maršrutā kavējās pusotru stundu, bet vilcieni no Daugavpils uz Rīgu un no Lielvārdes uz Rīgu - apmēram 20 minūtes.

Radušos problēmu novēršana aizņēma vairāk laika nekā sākotnēji cerēts - radušos bojājumus novērsa nevis līdz plkst.9, bet apmēram plkst.12.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!