Otrdien, 17. augustā, politisko partiju apvienība VIENOTĪBA aicina apmeklēt dokumentālās īsfilmas „Vienotība. Dombrovskis. Latvija” pirmizrādi. Filma stāsta par vienu gadu Ministru prezidenta Valda Dombrovska dzīvē – gadu, kas bija izšķirošs Latvijas valsts vēsturē.

Dokumentālās īsfilmas „Vienotība. Dombrovskis. Latvija" pirmizrādi apmeklēs VIENOTĪBAS priekšsēdētājs un līdzpriekššedētāji, apvienības deputātu kandidāti 10. Saeimas vēlēšanās, biedri un atbalstītāji, kā arī pats Ministru prezidents Valdis Dombrovskis.

Valdis Dombrovskis uzņēmās Latvijas Republikas Ministru prezidenta amatu 2009. gada martā - vidziļākās ekonomiskās un politiskās krīzes brīdī. Gada laikā Valda Dombrovska valdībai izdevās novērst valsts bankrotu, stabilizēt ekonomiku un atsākt ceļu uz izaugsmi. Ministru prezidents vadīja ārkārtīgi grūtas sarunas ar starptautiskajiem aizdevējiem un panāca kompromisus un lēmumus, kas ļāva izglābt Latviju no neapturamas recesijas. Valdis Dombrovskis paveica to, kam neticēja daudzi eksperti, politologi un ekonomisti.

Šobrīd Valda Dombrovska ekonomiskā kompetence un politiskā meistarība ir augsti novērtēta Eiropā. Viņš regulāri tiek aicināts dalīties pieredzē par grūto, bet nepieciešamo reformu procesu ar citiem Eiropas līderiem, kuriem valsts ieņēmumu un izdevumu līdzsvarošanas darbs vēl ir tikai priekšā. Politisko partiju apvienība VIENOTĪBA ir oficiāli nominējusi Valdi Dombrovski kā apvienības Ministru prezidenta kandidātu arī pēc vēlēšanām.

Augustā un septembrī tiks organizēti publiski filmas skatīšanās vakari VIENOTĪBAS birojā Rīgā, K.Barona ielā 3. Tāpat filmas kopijas būs izgatavotas DVD formātā un tiks izplatītas VIENOTĪBAS biedriem, atbalstītājiem un interesentiem.

Dokumentālās īsfilmas „Vienotība. Dombrovskis. Latvija" pirmizrāde notiks otrdien, 17. augustā, plkst. 19.00 kinoteātrī „K.Suns" Rīgā, Elizabetes ielā 83/85.

Politisko partiju apvienību VIENOTĪBA 2010.gada 6.martā nodibināja partijas „Jaunais laiks" (JL), „Pilsoniskā savienība" (PS) un „Sabiedrība citai politikai" (SCP). Apvienības uzdevums ir sākt Latvijas politisko un sabiedrisko spēku saliedēšanu, balstoties uz kopējām vērtībām un vienotu organizāciju. Apvienības mērķis ir radīt jaunu politisku kultūru Latvijā, platformu, uz kuras strādāt ikvienam Latvijas iedzīvotājam, kam svarīga pārticīga, godīga un eiropeiska Latvija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!