No 24. līdz 26. oktobrim norisināsies starptautiska reklāmas un mārketinga nedēļa "Wazzap?", kurā piedalīsies mārketinga speciālisti no ASV, Apvienotās Karalistes, Polijas, Igaunijas un Latvijas, portālu "Delfi" informēja pasākuma organizētāju pārstāve Krista Teivāne.
Pasākums ir iespēja uzzināt aktuālāko informāciju par mārketinga un reklāmas tendencēm pasaulē un Latvijā, kā arī satikt domubiedrus un sadarbības partnerus no dažādām valstīm.

Nedēļas ietvaros notiks sešas lekciju sesijas par tēmu "Pārdošanas veicināšana", "Mārketinga budžeta plānošana", "Interneta mārketings", "Mārketinga inovācijas", "Brenda uzbūve" un "Patērētāju uzvedība".

Katras sesijas ietvaros uzstāsies gan vietējie, gan ārzemju lektori, kuri pastāstīs par labākajiem un veiksmīgākajiem piemēriem mārketinga praksē un spilgtākajām nozares tendencēm 2007. gadā, kā arī sniegs ieteikumus labākai mārketinga aktivitāšu plānošanai 2008. gadam. Tuvākajās dienās portālā "Delfi" tiks publicētas intervijas ar dažiem no lektoriem.

Latviju šajā pasākumā pārstāvēs reklāmas un mārketinga speciālisti no "Tele2", "SKY", "K-RAUTA", portāla "one.lv", laikraksta "Dienas Bizness", "European Hit Radio", "Nordea Bankas" un citiem uzņēmumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!