Šovakar 21:00, notiks vēl nebijusi svētku uguņošana no Zaķusalas televīzijas torņa par godu 50 gadu jubilejai, kopš tika uzsāktas pirmās televīzijas pārraides Latvijā, portālam “Delfi” pastāstīja torņa apsaimniekotāji – Latvijas valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC).
LVRTC arī rīko fotokonkursu par izteiksmīgāko svētku salūta bildi. Ar fotokonkursa noteikumiem var iepazīties uzņēmuma interneta mājas lapā www.lvrtc.lv. Drošības apsvērumu dēļ 5. novembrī no plkst. 19:00 līdz 22:00 Zaķusala uz dienvidiem no Salu tilta būs slēgta.

"Paredzam, ka vislabāk uguņošanu varēs redzēt no Salu tilta un Krasta ielas, bet Jums ir visas iespējas vērot to no jebkuras vietas, no kurienes ir redzams Zaķusalas televīzijas tornis. Bet, ja esat iecerējuši piedalīties arī fotokonkursā, tad ņemiet vērā, ka savs, īpatnējs skatu punkts patīkami atšķir attēlus no citiem, kuri iegūti vienā vietā. Cerēsim, ka laika apstākļi būs mums labvēlīgi!" informēja fotokonkursa komisijas priekšsēdētājs, Latvijas fotogrāfijas muzeja vadītājs Vilnis Auziņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!