Smaga autoavārija, saskrienoties vairākām pretējos vizienos braucošām automašīnām, notika svētdienas vakarā uz Vanšu tilta.
Autoavārijā bojā gājis viens cilvēks, kurš miris pa ceļam uz slimnīcu. Vēl viena sieviete ievietota reanimācijas nodaļā, vieglākas traumas guvuši vēl četri, BNS informēja Ceļu policijas dežūrdaļā.

Negadījums notika aptuveni plkst.21. Notikuma vietā bija ieradušās aptuveni piecas ātrās palīdzības automašīnas, vairākas no tām strādāja ar cietušajiem.

Kā BNS pastāstīja viens no negadījumā iesaistītās automašīnas pasažieriem, iereibis automašīnas "Audi" vadītājs braucis pa tiltu virzienā uz Pārdaugavu, un iebraucis pretējā joslā. Tur viņš sadūries ar pretimbraucošo "Volkswagen" busiņu, kurš savukārt uzskrējis "Golfam".

"Audi" trieciena rezultātā palidojis vēl tālāk uz priekšu pa tiltu un uzskrējis virsū uz Centra pusi braucošajam BMW.

Ceļu policijas dežūrdaļā BNS sacīja, ka negadījumā iesaistītas piecas automašīnas. Pagaidām neesot precīzi konstatēts, vai vainīgais vadītājs bijis dzēris.

Avārijas rezultātā visstiprāk cietis "Golf", kuram busiņš pilnībā samīcījis priekšgalu. Diezgan stipri sadauzīts arī busiņš un "Audi". Automašīnu detaļas mētājās visa tilta platumā, bet vienas mašīnas priekšējais stikls bija pārlidojis pāri tilta malai un nokritis krastmalā.

Uz negadījumu ar vairākām automašīnām bija ieradušies arī ugunsdzēsēji, kustība pār tiltu tika regulēta, bet virzienā no Centra uz Pārdaugavu vienubrīd bija slēgta pavisam. Negadījuma vietā strādāja apmēram piecas policijas ekipāžas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!