Nacionālā radio un televīzijas padome (NRTP) pieprasījusi "Latvijas Televīzijai "(LTV) paskaidrojumus par tiešraides traucējumiem Valsts prezidenta Valda Zatlera zvēresta nodošanas laikā, vēsta laikraksts "Diena".
"Diena" informē, ka NRTVP pieprasījusi LTV Valsts prezidenta Valda Zatlera zvēresta nodošanas translācijas ierakstus, kā arī uzaicinājusi LTV vadību trešdien sniegt paskaidrojumus par nekvalitatīvo tiešraidi, laikrakstam pastāstīja NRTP locekle Ingrīda Stroda.

Svētdien LTV tiešraides laikā Zatlera zvēresta nodošana tika demonstrēta ar nokavēšanos – Zatlers jau bija sācis savu uzrunu, novēroja "Delfi".

Jau vēstīts, ka LTV liedza iespēju ziņu dienesta darbiniekiem referenduma un prezidentes Vairas Vīķes-Freibergas pēdējās pilnvaru dienas pasākumu atspoguļošanā piesaistīt ilggadējo LTV darbinieci – režisori Artu Ģigu, kas līdz šim nodrošinājusi lielu pasākumu tiešraides, iepriekš informēja žurnālisti Odita Krenberga, Jānis Domburs un Jānis Krēvics. Ģiga neesot bijusi iesaistīta arī LTV svētdienas tiešraižu nodrošināšanā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!