Kopš 1.janvāra Ogresgala pagasta pārvalde iekļauta Ogres novada pašvaldības administrācijas struktūrā. Mainījušies arī pagasta pārvaldes vadītāji.

Ogres novada domes sēdē 2013. gada 24. oktobrī nolemts reorganizēt Ogresgala pagasta pārvaldi, to pievienojot Ogres novada administrācijai. Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija (VARAM) piekrita reorganizācijai ar nosacījumu, ka Ogresgala pagasta pārvaldei ir jāpastāv kā novada pašvaldības administrācijas struktūrvienībai.

Ņemot vērā VARAM norādi, Ogres novada domes sēdē 2013. gada 19. decembrī apstiprināja izmaiņas iepriekšējā lēmumā, iekļaujot Ogresgala pagasta pārvaldi pašvaldības administrācijas sastāvā kā struktūrvienību.

Pārmaiņas piedzīvojis arī pašvaldības administrācijas amatu saraksts. Amats Ogres novada pašvaldības izpilddirektora vietnieks aizvietots ar Ogresgala pagasta vadītājs.

Kopš 2. decembra par novada pašvaldības izpilddirektora vietnieku kļuvis Pēteris Špakovskis un kopš 1. janvāra viņš ir Ogresgala pagasta pārvaldes vadītājs.

Pašvaldības pakalpojumu pieejamības nodrošināšanai Ogresgala pagasta iedzīvotājiem ir izveidoti divi klientu apkalpošanas centri – Ogresgalā, Bumbieru ielā 9 un Ciemupē Liepu ielā 12.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!