Foto: F64

Otrdienas rītā Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) un AS "GASO" Avārijas dienests saņēma izsaukumu uz kādu dzīvokli Jūrmalā. Ugunsnelaimē cietuši četri cilvēki, informēja VUGD pārstāve Ilze Dāme-Birziņa.

"Pēc ugunsgrēka likvidēšanas konstatēts, ka dzīvoklis ir izdedzis pilnīgi. Gāzes skaitītājs, plīts un cita virtuves iekārta pilnīgi sadeguši. Ugunsgrēka iemeslu uzreiz noteikt nav iespējams, to paradīs izmeklēšana," portālam "Delfi" pavēstīja "GASO" pārstāve Jana Rubinčika.

Kā liecina VUGD publicētais tviterī, no ēkas evakuēti 14 cilvēki un divi izglābti.

Pulksten 9.43 ugunsgrēks lokalizēts, un šobrīd turpinās dzēšanas darbi.

Jau ziņots, ka aizvadītajā diennaktī, laika posmā no šī gada 13. decembra pulksten 06.30 līdz 14. decembra pulksten 06.30,VUGD saņēma 42 izsaukumus – 16 uz ugunsgrēku dzēšanu, 17 uz glābšanas darbiem, bet deviņi izsaukumi bija maldinājumi.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji steidzās arī uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, elektrības rozete, elektrolīnijas balsts, elektrosadales skapis, frontālais iekrāvējs, salmu ruļļi, divos gadījumos dega bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens, vieglā automašīna, saimniecības ēka, starpsiena un šķūnis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!