Latvijas Televīzijas raidījums "Savai zemītei" nākamās nedēļas nogalē 12.aprīlī jau ceturto pavasari pēc kārtas rīkos jauno bērziņu stādīšanas pasākumu, kuru dēstīšanā piedalīsies arī sabiedrībā pazīstami cilvēki ar uzvārdu Bērziņš.
Raidījuma "Savai zemītei" vadītāja Daina Bruņiniece pastāstīja, ka šoreiz akcija notiks Dobeles rajona Ukru pagastā un tajā piedalīsies ne vien sabiedrībā pazīstamie Bērziņi, bet arī vairāku skolu audzēkņi, Meža dienesta pārstāvji, meža zinātnieki un Meža fakultātes mācībspēki un audzēkņi.

"Kā jau katru gadu, mazos bērziņus stādīs arī lielie Bērziņi," sacīja Bruņiniece. Raidījuma vadītāja pastāstīja, ka akcijā piedalīties solījis arī Ministru prezidents Andris Bērziņš, finansu ministrs Gundars Bērziņš, Saeimas deputāts un Bērnu fonda vadītājs Andris Bērziņš, "Latvijas Unibankas" prezidents Andris Bērziņš, uzņēmuma "Mārupe" vadītājs Jānis Bērziņš, tāpat uz bērziņu stādīšanas pasākumu aicināti interesenti un žurnālisti.

Bruņiniece norādīja, ka pavasara akcijas mērķis ir sakopt lauksaimniecībā neizmantotās zemes platības, kas gadu gaitā aizaug ar krūmiem. "Jaunie bērziņi aug salīdzinoši ātri, un stādītāji savas dzīves laikā vēl var pieredzēt, kā mazie kociņi kļūst par lietas kokiem," sacīja Bruņiniece.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!