Foto: LETA
Pēdējās partijas pārstāvji nākamnedēļ, 7.februārī, rīkos sanāksmi, lai spriestu par partijas nākotni, liecina informācija politiskā spēka mājsalapā "www.pedejapartija.lv".

Saruna paredzēta no plkst.19 līdz 21 bārā "Čomskis" Rīgā, Avotu un Lāčplēša ielas stūrī. Uz pasākumu aicināti visi interesenti, bet "žīdu/masonu/geju/krievu sazvērestību upuriem un visu krāsu ksenofobiem ieeja liegta", teiks mājaslapas publicētajā aicinājumā.

Pēdējā partija tika dibināta 2010.gada jūlijā, un par tās priekšsēdētāju ievēlēts Gints Knoks.

Kā savus mērķus politiskais spēks norādīja "veicināt valsts ilgtspējīgu attīstību, stiprināt demokrātiju un tiesiskumu, rūpēties par bērnu veselību, kā arī kultūras, zinātnes un izglītības attīstību".

10.Saeimas vēlēšanās "Pēdējā partija" ieguva nepilnu 8500 vēlētāju atbalstu jeb 0,86% balsu, savukārt 11.Saeimas vēlēšanās par partiju balsoja nepilni 5000 iedzīvotāju jeb 0,49%.

Lielāko ievērību Pēdējā partija ieguva pirms 10.Saeimas vēlēšanām, par premjera amata kandidātu izvirzot Andreja Upīša radīto Laimes lāci - vairāk nekā divus metrus augstu porolona figūru.

Partijas priekšsēdētājs skaidroja, ka Laimes lācis kā premjera amata kandidāts izvēlēts tāpēc, ka Laimes lācis ir visiem zināma kultūras personība, kas ir izglītojusi vairākas Latvijas iedzīvotāju paaudzes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!