Foto: LETA

Piektdienas pēcpusdienā un nedēļas nogalē Pierīgā uz autoceļiem piejūras virzienos gaidāma intensīva, arī palēnināta satiksme, uz Jūrmalas uz Tallinas šosejas var veidoties sastrēgumi, portālu "Delfi" informē "Latvijas Valsts ceļi" (LVC).

LVC aicina plānot papildu laiks ceļam, vai jābrauc laikā, kas ir ārpus ierastajām maksimālās satiksmes stundām.

Ņemot vērā to, ka Ventspils šosejas remontdarbu laikā, lai nokļūtu Kurzemes piekrastē daudzi izmanto Liepājas šoseju, satiksme uz tās posmā no Rīgas līdz pagriezienam uz Tukumu būs intensīvāka, nekā parasti.

Tāpat ceļu remontdarbu dēļ papildu laiks ceļam jāplāno arī Pierīgas ceļiem Bauskas, Ērgļu, Jelgavas un Ventspils virzienā, kā arī uz Rīgas apvedceļa. Posmā no "Sēnītes" līdz Siguldai satiksme pārslēgta uz vienu brauktuvi ar vienu braukšanas joslu katrā virzienā.

Labvēlīgos laikapstākļos ražas novākšana turpinās arī brīvdienās un vēlās vakara stundās. Autovadītājiem arī ir jārēķinās ar to, ka lielgabarīta tehnikas pārvietošanās ātrums ir ierobežots. Aicinām būt pacietīgiem, cienīt citus satiksmes dalībniekus un neveikt nepārdomātus apdzīšanas manevrus, radot bīstamas situācijas.

Valsts autoceļu tīklā būvdarbi turpinās gandrīz 60 posmos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!