Foto: F64

Pirmdien ugunsgrēkā dzīvojamā mājā Dobeles novadā cietis viens cilvēks, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Izsaukumu uz notikuma vietu ugunsdzēsēji saņēma pulksten 20.06. Ierodoties notikuma vietā konstatēts, ka ar atklātu liesmu deg vienstāvu mūra ēka 100 kvadrātmetru platībā un pie mājas piebūvētā siltumnīca 10 kvadrātmetru platībā. Ugunsgrēkā cieta viens cilvēks, kurš nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķu aprūpē. Ugunsgrēks likvidēts pulksten 2.27.

Kopumā aizvadītajā diennaktī VUGD saņēmis 36 izsaukumus – 13 uz ugunsgrēku dzēšanu, 15 uz glābšanas darbiem, bet astoņi no izsaukumiem bija maldinājumi.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji devās arī uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, sodrēji ēkas dūmvadā, palodze, elektroinstalācija, elektrības vadi, ledusskapis, sadzīves mantas, siena un starpstāvu pārsegums, vieglā automašīna, dārza māja, dzīvojamā māja un bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens.

Palīdzot bezpalīdzīgā stāvoklī nonākušiem dzīvniekiem, pirmdien ugunsdzēsēji glābēji Auces novada Vecauces pagastā izcēla akā iekritušu stirnu un palaida brīvībā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!