Foto: LETA
Apmeklētājus satraukušās plaisas tirdzniecības centra 'Mols' autostāvvietā nekādus draudus apmeklētāju drošībai nerada, portālam "Delfi" sacīja centra īpašnieka "Linstow Center Management" (LCM) pārstāve Evija Ansonska.

Attīstītājs un nekustamā īpašuma apsaimniekotājs Linstow Center Management (LCM) Latvijā darbojas jau vairāk nekā 18 gadus. Vienmēr mūsu prioritāte ir pircēju drošība un ērtība.

Svētdienas, 23. novembra vakarā uz "Mols" stāvvietu tika izsaukts Valsts ugunsdrošības un glābšanas dienests, reaģējot uz apmeklētāja sniegto informāciju, par it kā autostāvvietas otrā stāva sienā parādījušos plaisu.

Ugunsdzēsēji apsekoja stāvvietu un nekādu apdraudējumu apmeklētāju drošībai neatrada. Arī LCM tehniskie darbinieki šorīt atkārtoti apsekoja vietu, lai vēlreiz pārliecinātos, ka viss ir kārtībā.

Pēc autostāvvietas apskates tika konstatēts, ka plaisa otrā stāvā sienā ir vietā, kur atrodas deformācijas šuve. Laika apstākļu ietekmē, konstrukcijai, saraujoties, ir nedaudz bojāts apmetums. Tas ir vizuāls defekts, kas tiks novērsts tuvākajā laikā un nekādus draudus apmeklētāju drošībai nerada, skaidro Ansonska.

"Delfi" jau ziņoja, ka vairāki aculiecinieki svētdien bija satraukti par notikumiem un ugunsdzēsēju ierašanos "Mols" autostāvvietā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!