Valsts policija saistībā ar tiesneša Jāņa Laukrozes slepkavību izvirzījusi trešo versiju - iespējams, noziegums saistīts ar Laukrozes radinieku profesionālo darbību.
Valsts policijas preses sekretārs Krists Leiškalns nepaskaidroja, ar kura Laukrozes radinieka profesionālo darbību policija saista tiesneša slepkavību. Tāpat Leiškalns nekomentēja presē izskanējušo informāciju, ka slepkavības iemesls varētu būt Laukrozes dēla darbs Satversmes aizsardzības birojā.

Leiškalns arī pastāstīja, ka iedzīvotāju aktivitāte, sniedzot ar Laukrozes slepkavību saistītu informāciju, esot palielinājusies. Tomēr policija joprojām lūdz atsaukties visus notikuma aculieciniekus.

Policija turpina meklēt divus vīriešus, kuri pirmdien ap plkst.18 atradās Blaumaņa ielas 9.nama tuvumā, kā arī lūdz atsaukties cilvēkus, kuri atradās konditorejas izstrādājumu ceha "Daile" Blaumaņa ielā 15 tuvumā. Pēc policijas rīcībā esošās informācijas, pie ceha pirmdienas vakarā bijusi vairāku cilvēku rinda.

Leiškalns sacīja, ka policija secinājusi - pēc slepkavības, atstājot notikuma vietu, noziedznieku varēja redzēt vismaz 100 cilvēku.

Jau ziņojām, ka Laukrozi pirmdienas vakarā ar vairākiem šāvieniem nogalināja viņa mājas pagalmā Lāčplēša ielā. Tiesnesi nošāva ar pašdarinātu pistoli ar klusinātāju, un notikuma vietā policija atrada lodes, patronu čaulītes un ieroci. Pēc liecinieku liecībām izveidots arī noziedznieka fotorobots.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!