Foto: F64
Rīgā uz futbola maču pret pašmāju klubu "Riga FC" ieradusies Polijas čempionvienība Glivices "Piast" un līdz ar to arī kaismīgi poļu futbola fani, kuru gaitas Latvijas galvaspilsētā uzmana Valsts policija.

Šobrīd pārkāpumus fanu darbībās policija nav fiksējusi, noskaidroja portāls "Delfi". Taču no Brīvības pieminekļa, kur īslaicīgi fani sarīkoja jandāliņu, līdz pat spēles norises vietai – Skonto stadionam – policijas ekipāžas kaismīgos futbola mīļus pavadījušas, nodrošinot sabiedrisko kārtību.

Valsts policijas sabiedrisko attiecību speciāliste Elīna Sprudzāne uzsvēra, ka policija ir informēta par futbola fanu klātbūtni un, kā ierasts šādos gadījumos, kontrolē un uzmana spēles līdzjutēju darbības arī spēles norises laikā un pēc tās.

Rīgas pašvaldības policijas sabiedrisko attiecību speciālists Toms Sadovskis apstiprināja, ka arī pašvaldības policija ir informēta par poļu futbola fanu klātbūtni galvaspilsētā un ir gatava nepieciešamības gadījumā sniegt atbalstu Valsts policijas kolēģiem.


Jau ziņots, ka pašā spēlē spēcīgāki izrādījās mājinieki no Rīgas, mačā izcīnot uzvaru 2:1 (1:1) un sasniedzot UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas trešo kārtu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!