Foto: F64
Darba pieredzes trūkums vadītāja amatā nule par šaušanu kinoteātrī aizturētajam juristam Nikolajam Zikovam savulaik licis atstāt SIA "Rīgas ūdens" (RŪ) Juridiskās nodaļas vadītāja vietu. Jurists arī nespējis sastrādāties ar kolēģiem un nereti bijis agresīvs, liecina portāla "Delfi" rīcībā esošā informācija.

RŪ pārstāve Signe Dreijere portālam "Delfi" apliecināja, ka uzņēmums Zikovu 2008.gada nogalē kā augstas klases juristu pieņēma darbā uz vakanto Juridiskās nodaļas vadītāja vietu. Taču pēc pārbaudes laika beigām, proti, trim mēnešiem, abas puses vienojās par darba attiecību izbeigšanu, jo, kā skaidro RŪ pārstāve, Zikovam nebija vajadzīgās pieredzes vadītāja amatā.

Darba attiecības izbeigtas, abām pusēm vienojoties. RŪ pārstāve portālam "Delfi" uzsvēra, ka ziņu par nesaprašanos ar kolēģiem RŪ rīcībā neesot, un pieļāva, ka tās ir baumas.

Savukārt RŪ darbinieki, kas nevēlējās atklāt savus vārdus, portālam "Delfi" pastāstīja, ka Zikovs esot bijis neadekvāts saskarsmē ar kolēģiem, bieži uzvedies agresīvi, devis absurdus rīkojumus. "Par viņu nevar pateikt nevienu labu vārdu," atzina Zikova bijušie kolēģi.

Portāls "Delfi" jau vēstīja, ka sestdien kinoteātrī "Forum Cinemas" pēc konflikta ar bankas "Citadele " augstu amatpersonu Aigaru Egli Zikovs viņu nošāva ar četriem šāvieniem. Policija par konflikta cēloni min Zikova skaļo uzvedību filmas "Melnais gulbis" laikā.

Pirmdien tiesa šāvēju apcietināja. Policija informē, ka viņš izmantojis legālu ieroci un viņa arsenālā bijuši vēl divi šaujamieroči.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!