Foto: DELFI
No 3.novembra portāla „Delfi” sākumlapa izskatīsies citādāka nekā līdz šim. Jau vairāk nekā 10 gadus portāla lielākā vērtība ir mūsu lasītāji un rūpes par lasītājiem līdz šim atmaksājušās, jo nekad neesam zaudējuši apmeklētākā interneta ziņu medija pozīcijas. Tāpēc tagad jums, godātie lasītāji, būs iespējas vēl ērtāk iegūt informāciju modernākā un vizuāli pievilcīgākā vidē.

Jaunais sākumlapas izskats palīdzēs lasītājiem vieglāk orientēties „Delfi" ziņu plūsmā. Katru tematisko bloku - „Latvijas ziņas", „Biznesa ziņas", „Aculiecinieks", „Sports" utml ievadīs būtiskākie raksti, kas pievērsīs uzmanību ar fotogrāfijām.

Tāpat sākumlapā būs iespējams skaidri strukturēti redzēt cita veida informāciju, kas publicēta šajos tematiskajos blokos - viedokļi, recenzijas, foto galerijas utml.

Jaunāko un populārāko rakstu cienītājiem joprojām ir iespēja lietot „Jaunāko / Lasītāko" rakstu lentu, kas tagad sākumlapā būs vēl pilnīgāka.

  

Savukārt galvenē iekļautā plašā navigācija joprojām palīdzēs lasītājiem tikt uz visām „Delfi" ziņu tematiskajām sadaļām un visiem „Delfi" servisiem.

Šāds sākumlapas izskats jau vairākus mēnešus darbojas „Delfi" grupas medijos Igaunijā un Ukrainā, un pieredze rāda, ka auditorija ir apmierināta ar tai piedāvāto produktu.

To ļauj apgalvot rezultāti: kombinācijā ar „Delfi" grupas medijiem raksturīgo pārdomāto un operatīvo satura pasniegšanu www.delfi.ee ar jaunā dizaina palīdzību nostiprināja pozīcijas cīņā ar galveno konkurentu „Postimees", bet www.delfi.ua no jaunienācēja piesātinātajā Ukrainas interneta mediju tirgū kļuvis par nozīmīgu spēlētāju ar vairāk nekā pusmiljona lielu auditoriju.

Šī nav pēdējā izmaiņa „Delfi" portālā. Mēs arī turpmāk veiksim uzlabojumus, lai rūpētos par lasītāju interesēm. Aicinām atsauksmēs pie šī raksta uzdot mums jautājumus un iesūtīt ieteikumus. Apsolām tiešsaistē atbildēt uz visu, kas jums interesē jaunā sākumlapas izskata sakarā.

„Delfi" jau 10 gadus ir stabili populārākais interneta ziņu medijs Latvijā, kuru pēc „Gemius" statistikas datiem šā gada septembrī apmeklēja 657 tūkstoši lasītāju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!