Premjers Ivars Godmanis (LPP/LC), kurš šonedēļ cietis avārijā un nonācis slimnīcā, jau atsācis strādāt ar dokumentiem, un arī parakstījis rīkojumu par premjera pienākumu uzticēšanu no sestdienas bērnu lietu ministram Ainaram Baštikam.
Premjera preses sekretārs Edgars Vaikulis portālam "Delfi" pastāstīja, ka premjers slimnīcā sācis strādāt un izskatīt svarīgākus dokumentus, un parakstīt dažus steidzamākos dokumentus.

Savukārt Ministru Kabinetā tiek saņemti elektroniskās vēstules, vēstules un telefona zvani no iedzīvotājiem ar labas veselības novēlējumiem.

Jau ziņots, ka trešdien pēcpusdienā Rīgas centrā premjera auto sadūrās ar mikroautobusu, rezultātā premjers guva smadzeņu satricinājumu un deniņu kaula lūzumu. Ārsti ieteikuši premjeram atpūsties vismaz mēnesi.


Godmanis saņēmis labas veselības vēlējumus no vairāku ārvalstu valdību vadītājiem un vēstniekiem Latvijā sakarā ar auto negadījumu šis nedēļas vidū, informēja valdības preses sekretārs Aivis Freidenfelds.

Valdības vadītājam vēstules nosūtījuši Nīderlandes Karalistes premjerministrs, Turcijas premjerministrs, Amerikas Savienoto Valstu vēstnieks Latvijā un Francijas Republikas vēstnieks Latvijā.

 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!