Foto: LETA

Prezidents Andris Bērziņš un Ministru prezidente Laimdota Straujuma ( V) sveic iedzīvotājus Lieldienās un aicina būt vienotiem, portāls "Delfi" uzzināja Valsts prezidenta kancelejā un Valsts kancelejā.

"No sirds sveicu Jūs Lieldienās - pavasara un atdzimšanas svētkos! Lai tie aizrit zem prieka un ticības zīmes jauniem spēkiem un jaunām cerībām," vēl Valsts prezidents, norādot, ka šis gads ir īpašs, jo Lieldienas vieno visas kristīgās konfesijas.

"Tas ir aicinājums mums visiem būt vienotiem, stipriem un saliedētiem laikā, kad pasaulē ir daudz nestabilitātes un satraucošu notikumu," teikts prezidenta novēlējumā.

 Viņš vēl Latvijas iedzīvotājiem priecīgas un saticīgas Lieldienas.

"Šis ir laiks, kad daba jau ir pamodusies pēc garā ziemas miega. Arī kristīgajā pasaulē Lieldienu laiks ir atmošanās, atdzimšanas laiks," apsveikumā norāda Ministru prezidente.

"Es apsveicu visus Latvijas iedzīvotājus Lieldienās un aicinu arī jūs atmosties. Atvērt ne tikai acis, bet kļūt redzīgākiem arī ar sirdi. Paskatīties apkārt un ieraudzīt vienam otru. Šogad Lieldienas vienā datumā svin gan Rietumu, gan Austrumu kristīgā baznīca. Kopīga svētku svinēšana ir satikšanās, kopā būšana, kas ir svarīga šajā sarežģītajā periodā," norāda premjere.

"Lai Lieldienas mums visiem ir satikšanās laiks. Priecīgus svētkus!", novēl Straujuma.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!