Foto: LETA

"KPV LV" jaunā valde vēl spriedīs par iespējamo dalību Rīgas domes vēlēšanās, pastāstīja partijas Saeimas frakcijas priekšsēdētāja vietnieks, jaunās valdes loceklis Ēriks Pucens.

Partija paredzējusi uz pašvaldību vēlēšanām startēt ar jaunu nosaukumu, par ko arī vēl būs jālemj valdei. Jaunu nosaukumu un logo paredzēts izraudzīties, jo viens posms partijas darbā ir noslēdzies un pašlaik ir iezīmējies jauns sākums, skaidroja Pucens.

Komentējot tieslietu ministra Jāņa Bordāna (JKP) rosinājumu Ministru prezidentam Krišjānim Kariņam (JV) atbrīvot no amata ekonomikas ministru Ralfu Nemiro (KPV LV), Pucens norādīja, ka uz šiem Bordāna izteikumiem partija neesot reaģējusi, jo neuzskata, ka viņš var prasīt cita ministra demisiju.

Tieslietu ministram būtu nevis jārada kāda "migla" ap Nemiro, bet jāveic savi tiešie pienākumi, piemēram, jāgādā, lai Dānijā aizturētā Latvijas pilsone Kristīne Misāne netiktu izdota kriminālvajāšanai Dienvidāfrikas Republikai (DĀR), uzskata Pucens.

Portāls "Delfi" jau ziņoja, ka sestdien, 8. februārī, partijas "KPV LV" atkārtotajā kopsapulcē par "KPV LV" priekšsēdētāju ievēlēts tās līdzšinējais līdzpriekšsēdētājs un Saeimas frakcijas vadītājs Atis Zakatistovs.

Politiskā spēka valdē tika ievēlēti Zakatistovs, Nemiro, labklājības ministre Ramona Petraviča, Saeimas deputāti Pucens, Jānis Vitenbergs, Iveta Benhena-Bēkena un Ieva Krapāne. Tāpat valdē ievēlēti arī Māris Možvillo un Lauris Zīverts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!