Foto: LETA
Apvienības "Saskaņas centrs" bijušais deputāts Juris Silovs, kurš gan tika ievēlēts 10.Saeimā, taču nolika mandātu pēc tam, kad atklājās, ka viņš, būdams Garkalnes mēra amatā, reibumā sasitis domes auto un apsūdzēts par mēģinājumu izkrāpt apdrošināšanas naudu, jau mēnesi ir Rīgas domes uzņēmuma "Rīgas namu pārvaldnieks" Kurzemes iecirkņa vadītājs, svētdien informēja TV3 raidījums "Nekā Personīga".

Eksdeputāta alga esot tūkstotis latu.

Pats Silovs raidījumam sacīja, ka vairāk nekā trīs mēnešus bijis bez darba. "Atradu beigās, kas vairāk vai mazāk piemērots tajā brīdī," sacīja bijušais Garkalnes mērs, gan atzīstot, ka CV neesot sūtījis, bet "tiešām staigāju riņķī un meklēju darbu, kas man tuvāk sirdij".

Kā norāda "Nekā Personīga", "Rīgas namu pārvaldnieka" valdē gan versija nedaudz atšķiras - pienācis Silova CV, un, tā kā viņam bijusi piemērota izglītība un pieredze vadošā darbā, viņš vakantajā amatā iecelts. Šobrīd Silovam esot pārbaudes laiks. Uzņēmuma amatpersonas raidījumam paskaidroja, ka krimināli apsūdzētā deputāta pieņemšana darbā rūpīgi vērtēta un neesot atrasts neviens normatīvais akts, kas to liegtu.

Jau vēstīts, ka TV3 raidījums "Nekā personīga" šā gada pavasarī ziņoja: Silovs apsūdzēts par to, ka laikā, kad pildīja Garkalnes novada domes priekšsēdētāja pienākumus, slēpis pēdas avārijai, ko izraisīja ar dienesta automašīnu. Raidījums vēstīja, ka Silovs notikušajā iesaistījis arī sievu un izmānījis apdrošināšanas atlīdzību.

Pēc tam, kad šīs ziņas nonāca atklātībā, Silovs nolika Saeimas deputāta mandātu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!