Rīgas domes Satiksmes departaments izsludinājis iepirkumu konkursu par 11.novembra krastmalas rekonstrukciju posmā no Akmens tilta līdz 13.janvāra ielai.
Konkursa piedāvājumu vērtējumā 75% noteiks cena, 15% - piedāvātā kvalitāte, bet 10% - būvdarbu izpildes termiņi.

Piedāvājumi konkursam jāiesniedz līdz 13.jūlijam.

Kā ziņots, 11.novembra krastmalu plānos rekonstruēt, lai uzlabotu satiksmes plūsmu. Būvdarbi varētu tikt sākti augustā un pabeigti septembrī.

Patlaban Rīgas domes Satiksmes departaments sagatavo minētā posma rekonstrukcijas projektu - ir pasūtīts topogrāfisko uzmērījumu plāns un pieprasīti tehniskie noteikumi. Projektēšanas izmaksas ir 9200 latu.

Kā informē Rīgas domnieki, rīta maksimālās slodzes stundā no plkst.8 līdz 9 šajā posmā kustības intensitāte ir aptuveni 4100 automašīnu. Tajā pašā laikā nelielā ielas posmā organizēta vairāku transporta plūsmu pārkārtošanās. Šādos apstākļos paildzinās braukšanas laiks un autotransporta sastrēgumi.

AS "Ceļuprojekts" jau 2000.gadā izstrādājis skiču priekšlikumu lokāliem satiksmes organizācijas uzlabojumiem 11.novembra krastmalā. Tie paredz papildu joslas izbūvi labajam pagriezienam no Akmens tilta uz 11.novembra krastmalu, luksoforu rekonstrukciju, papildu trešās joslas izbūvi krustojumā ar 13.janvāra ielu un 11.novembra krastmalas rekonstrukciju, uzlabojot ielas plāna tehniskos parametrus.

Līdzekļi rekonstrukcijai tiks atvēlēti no Pilsētas attīstības fonda.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!