Aicinu katru Latvijas pilsoni doties uz vēlēšanām un nobalsot par mūsu valsts nākotni. Es pats balsošu par Valdi Dombrovski, es balsošu par vienotību un attīstību.

Valdis Dombrovskis kā Latvijas patriots ir pierādījis, ka ir gatavs pašaizliedzīgi strādāt tēvzemes labā pat visgrūtākajos apstākļos. Kad Dombrovskis uzņēmās valdības veidošanu, bija nepieciešams izvest valsti no krīzes un labot daudzas iepriekšējo valdību pieļautās kļūdas. Tā bija grūta misija, bet Valdis ar šo darbu ir lieliski ticis galā. Viņam jāstrādā tālāk!

Es uzskatu, ka Valdis Dombrovskis pārliecinoši ir labākais Ministru prezidents Latvijas pēckara vēsturē, un arī šobrīd politiskajā spektrā viņam nav līdzvērtīgu konkurentu.

Dārgo vēlētāj, Tava balss šajās vēlēšanās būs ļoti nozīmīga. Tā var būt izšķiroša, lai atbalstītu Latvijas izaugsmi godīgas un pragmatiskas valdības vadībā.

Ja spēsim veikt nepieciešamās reformas, Latvija izkļūs no krīzes krietni stiprāka, nekā tā ir bijusi līdz šim. Jau tagad par Latviju starptautiski runā nevis kā par krīzes skartu zemi, bet gan kā par paraugu citām Eiropas Savienības valstīm.

Šis ir nozīmīgs brīdis. Tas izšķirs, vai esam spējīgi turpināt mūsu valsts attīstību jaunā kvalitātē, kompetentas un izlēmīgas valdības vadībā.

Aicinu balsot par Valdi Dombrovski!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!