Foto: DELFI
Viens no partijas "Jaunais laiks" dibinātājiem, finanšu ministrs Einārs Repše asi nosoda sestdien partijas valdes pieņemto lēmumu izslēgt par JL "pelēko kardinālu" dēvēto Danu Titavu.

Repše portālam "Delfi" pauda asu nosodījumu JL valdes lēmumam, norādot, ka "procedūra, motivācija un steiga, kādā Dans [Titavs] izlēgts, man nav pieņemama". "Tas nedrīkstētu būt pieņemami nevienai demokrātiskai un tiesiskai partijai vai cilvēkam", pauda Repše, uzsverot, ka "par tiesiskumu ir jācīnās". "Tik principiālas lietas nevar atstāt pašplūsmā," sacīja politiķis.

Jau vēstīts, ka JL valde sestdien īsi pirms kopsapulces ārkārtas sēdē izslēdza no partijas par tās "pelēko kardinālu" dēvēto Titavu. Viņš pievienojās partijai 2004.gadā, un gan pirms, gan pēc tam bija Repšes tuvs domubiedrs un palīgs.

Jau vēstīts, ka sestdien Rīgā notiek JL kopsapulce, kurā partijas biedri balsos par partijas dalību jaunveidojamajā apvienībā "Vienotība", kurā plāno apvienoties JL, "Pilsoniskā savienība" un "Sabiedrība citai politikai". Tāpat kopsapulce ievēlēs partijas valdes un domes priekšsēdētājus, valdi, Ētikas un Revīzijas komisiju locekļus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!