Foto: F64
Rīgas pilsētas pašvaldība izsludinājusi atklātu mutisku izsoli ar augšupejošu soli, kurā plāno pārdot neapbūvētu zemesgabalu 6184 kvadrātmetru platībā Krasta ielā, līdzās laivu ostai, liecina Rīgas domes Īpašuma departamenta mājaslapā publicētā informācija.

Zemesgabala platība ir 6184 kvadrātmetri. Tas robežojas ar Krasta ielu, Daugavas upes līci un "Statoil" degvielas uzpildes stacijas teritoriju. Netālu no tā atrodas Salu tilts, dažādu autoražotāju tirdzniecības saloni.

Zemesgabala daļa 1990 kvadrātmetru platībā atrodas jauktas apbūves ar dzīvojamo funkciju teritorijā, 3714 kvadrātmetru platībā - publiskās apbūves teritorijā ar apstādījumiem, bet aptuveni 480 kvadrātmetri atrodas ūdens teritorijā.

Izsoles sākumcena noteikta 683 700 eiro, izsoles solis - 10 000 eiro. Izsolei iespējams pieteikties līdz 19.marta plkst.16 Rīgas domes Īpašuma departamenta Īpašuma atsavināšanas pārvaldē, Riharda Vāgnera ielā 5, 225.kabinetā, bet pati izsole notiks 28.martā plkst.11 Rātsnama 511.telpā.

Vienlaikus Rīgas domē 28.martā notiks arī zemesgabala Aknīstes ielā 1 otrā izsole. Pašvaldība plāno pārdot 1935 kvadrātmetru lielu zemesgabalu Šķirotavas mikrorajonā, pie Šķembu un Aknīstes ielas krustojuma. Zemesgabala tuvākā apkārtnē galvenokārt atrodas pamesto mazdārziņu teritorijas un vecās ražošanas rakstura teritorijas.

Zemesgabals atrodas jauktas apbūves ar ražošanas un komercdarbības funkciju teritorijā, Krustpils un Granīta ielas tuvumā atrodas dažādi jaunuzcelti ražošanas un komerciāla rakstura objekti - gaļas pārstrādes uzņēmums "Forevers", degvielas uzpildes stacija "Lukoil" un citi ražošanas un vairumtirdzniecības objekti.

Šī īpašuma izsoles sākumcena noteikta 16 300 eiro, izsoles solis - 500 eiro.

Arī šai izsolei iespējams pieteikties līdz 19.marta plkst.16 Rīgas domes Īpašuma departamenta Īpašuma atsavināšanas pārvaldē, Riharda Vāgnera ielā 5, 225.kabinetā, bet pati izsole notiks 28.martā plkst.11 Rātsnama 511.telpā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!