"Rīga Taxi" saņēmusi atļauju pasažieru komercpārvadājumiem ar vieglajiem taksometriem arī Daugavpilī un jau no septembra ir plānots tur uzsākt firmas darbību, informēja "Rīga Taxi" prezidents Genādijs Aksjonovs.
Uzsākot darbību Daugavpilī, klientus apkalpos četras "Opel Omega" automašīnas un mašīnu skaits tiks palielināts vēlāk, kad būs izmēģināta darbības sistēma Daugavpilī, norādīja Aksjonovs.

Arī Daugavpilī klientu pasūtījumus pieņems "Rīga Taxi" dispečeru dienests pa bezmaksas tālruni 800 1010, teica Aksjonovs, norādot, ka tas iespējams, pateicoties "Rīga Taxi" dispečeru dienesta mūsdienīgajam tehniskajam aprīkojumam. "Rīga Taxi" izveidotā sistēma ļaus korporatīvajiem klientiem arī Daugavpilī par pakalpojumiem norēķināties ar "Rīga Taxi" magnētisko norēķinu karti "Pilsētas karte".

Daugavpilī "Rīga Taxi" strādās saskaņā ar Daugavpils domes noteiktajiem tarifiem, kas ir zemāki nekā Rīgā. "Iekāpšana - Ls 0,20, viens kilometrs dienas laikā - Ls 0,25, viens kilometrs naktī - Ls 0,35," informēja Aksjonovs.

Daugavpils dome izrādījusi lielu interesi par "Rīga Taxi" darbības uzsākšanu Daugavpilī, paredzot, ka tiks ieviesti kvalitatīvi taksometru pakalpojumi, kā arī tiks nodarbināti vietējie iedzīvotāji.

Izmantojot pieredzi un resursus, "Rīga Taxi" plāno ieviest vienotu taksometru pakalpojumu sistēmu visā Latvijā, stāstīja Aksjonovs, norādot, ka pārrunas par sadarbību taksometru pakalpojumu jomā ir uzsāktas ar vairākām Latvijas pilsētām, bet Daugavpils izrādījusi iniciatīvu pirmā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!