Atpūtas bāzē "Silmači", kas atrodas Valkas rajona Launkalnes pagastā, sestdien notiek Rīgas domes sporta dienas, informēja Rīgas domes Izglītības, jaunatnes un sporta departamenta Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Indra Vilde.

Kā pastāstīja Vilde, sporta dienās plāno piedalīties vairāk nekā 400 cilvēki - Rīgas domes deputāti, komiteju pārraudzībā esošo departamentu, Rīgas domes aparāta, rajonu un priekšpilsētu izpilddirekciju darbinieki un viņu ģimenes locekļi.

Rīgas dome sporta dienām tērēs 6000 latu. Sporta dienas organizē Rīgas domes Izglītības, jaunatnes un sporta departamenta Sporta pārvalde.

Plānots, ka notiks sacensībās dažādās sporta kategorijās - ar ūdens velosipēdiem, šautriņu mešanā, basketbola soda metienos, makšķerēšanā, pludmales volejbolā, minifutbolā un virves vilkšanā. Notiks arī veiklības stafete, sacensības volejbola servēs uz precizitāti un tālumā. Vakarā plānota apbalvošana.

Sporta spēļu dalībniekiem nokļūšana sacensību vietā ir jānodrošina pašiem. Visiem dalībniekiem tiks ierādītas telts vietas, un katra komanda tiks nodrošināta ar mājiņu vai istabu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!