Lai apspriestu ar raidorganizācijām to darbību priekšvēlēšanu laikā, partiju priekšvēlēšanu kampaņu finansēšanas atklātību un citus ar vēlēšanām un medijiem saistītos jautājumus, Nacionālā radio un televīzijas padome (NRTVP) pirmdien, 15.jūlijā, rīkos diskusiju par priekšvēlēšanu aģitāciju televīzijā un radio.
Diskusija notiks Reiterna namā, tajā piedalīsies televīziju un radio, NRTVP pārstāvji, Centrālās vēlēšanu komisijas un projekta "Atklāti par 8.Saeimas priekšvēlēšanu kampaņas finansēm" pārstāvji, informēja padome.

Diskusijā plāno apspriest "Sorosa fonda - Latvija" un Sabiedrības par atklātību "Delna" projekta "Atklāti par 8.Saeimas priekšvēlēšanu kampaņas finansēm" darbību priekšvēlēšanu aģitācijas periodā, slēptās reklāmas paveidus, likuma piemērošanas problēmas priekšvēlēšanu aģitācijas laikā, reģionālo televīziju un radio raidorganizāciju darbības kontroli priekšvēlēšanu aģitācijas periodā.

Tāpat diskusijā plānots pārrunāt jaunumus vēlēšanu komisijas darbā, attieksmes veidošanu politiskās reklāmas ietekmē, likumu prasību izpildi, komercdarbību un citus jautājumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!