Foto: Shutterstock
Turpinot sadarbību ar grupas "Vienotība" brīvprātīgo, jelgavnieku Mārtiņu Ziebergu, kas palīdz meklēt pazudušos radiniekus, draugus Latvijā, portāls "Delfi" aicina atsaukties cilvēkus, kuriem varētu būt kas zināms par rakstā nosauktajām personām.

Publicējam sarakstu ar cilvēkiem, kurus cenšas atrast šobrīd. Ja kādam no lasītājiem ir zināms, kur un kā atrodamas nosauktās personas, lūgums zvanīt Ziebergam pa tālruni +371 29923833 vai arī sazināties pa e-pastu: martins.ziebergs@inbox.lv.

Rīgā dzimusī, bet no bērnu nama uz Gruziju adoptētā Larisa Harčenko meklē savu bioloģisko māti Svetlanu Rožkinu (Harčenko). Larisas mamma var dzīvot Rīgā. "Māmiņ, lūdzu, atsaucies," raksta Larisa.

1971. gadā Rīgā dzimusī Diāna Kračeva meklē savu bioloģisko māti, māsas, brāļus un pārējos radiniekus. Deviņu mēnešu vecumā viņa tika adoptēta uz Gruziju.

Savus vecākus – māti, Edīti Demidovu, un tēvu, Jāni Demidovu, - māsas, brāļus, meklē Mārīte Demidova. "Es piedzimu 1982. gadā Alūksnes slimnīcā. Gada vecumā mani adoptēja. Ir zināms, ka viens no maniem tuviniekiem esot mācījies Alsviķu skolā. Atsaucieties, lūdzu, mani radiņi," raksta Mārīte.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!