Foto: DELFI
Piektdien Rīgā notiks seminārs politisko partiju pārstāvjiem par priekšvēlēšanas aģitācijas materiālu izvietošanu vidē – gan uz sabiedriskā transporta līdzekļiem, gan pilsētvidē, portālu "Delfi" informēja pasākuma rīkotāji.

Pasākuma mērķis ir informēt politiskās partijas par izmaiņām priekšvēlēšanu aģitācijas kārtībā no 2013.gada 1.janvāra, kad stāsies spēkā nule Saeimā pieņemtais jaunais Priekšvēlēšanu aģitācijas likums.

Semināra dalībniekus par gaidāmajām izmaiņām priekšvēlēšanu aģitācijā saistībā ar vides reklāmu informēs Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) un Rīgas pilsētas būvvaldes pārstāvji. KNAB pārstāvēs Politisko organizāciju finansēšanas kontroles Nodaļas galvenā speciāliste Karīna Poļanska, bet Rīgas būvvaldi - tās vadītājs Inguss Vircavs, Juridiskās nodaļas vadītāja Agnija Švalkovska, Pilsētvides dizaina pārvaldes vadītāja Arta Goldberga un citi.

Mediju pārstāvji seminārā stāstīs par stacionāras un kustīgas reklāmas nosacījumiem vidē, šīs reklāmas specifiku veidojot dizainu un adaptējot to dažādiem vides formātiem, rezervācijas ierobežojumiem, saskaņošanas, izvietošanas un noņemšanas kārtību.

Partiju pārstāvjiem seminārā būs iespēja uzzināt, kā ar vides reklāmas palīdzību efektīvāk sasniegt auditoriju, kā nodot ziņu pēc iespējas plašākai auditorijai, kā notiek vides reklāmas laukumu rezervēšana, kādas ir vides reklāmas iespējas Latvijas novados un citus jautājumus. To pārzināšana ir īpaši svarīga, ņemot vērā nākamā gada pašvaldību vēlēšanām ierobežoto politisko partiju finansējumu.

Seminārs notiks pulksten 11 viesnīcā "Albert Hotel", Rīgā, Dzirnavu ielā 33.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!