Par lielākās Latvijas avīzes "Lauku avīze" vienīgo īpašnieku ir kļuvis laikraksta valdes priekšsēdētājs Viesturs Serdāns, raksta laikraksts "Dienas bizness". Viesturam Serdānam pieder 32% SIA "Lauku avīze", bet 68% - SIA "V.S. Izdevniecība", kuras vienīgais īpašnieks ir Serdāns. Līdz šim Serdānam piederēja 38% avīzes, 23% bija iepriekšējā valdes priekšsēdētāja Voldemāra Krustiņa īpašumā, bet atlikuši 39% sadalījās starp pieciem mazākiem akcionāriem, kas ir laikraksta darbinieki.
Serdāns pārmaiņas skaidro ar vēlmi paplašināt uzņēmumu. "Šī koncentrēšanās notika īpašnieku lokam savstarpēji vienojoties," saka Serdāns. Nākamgad "Lauku avīze" iznāks četras reizes nedēļā, bet sestdienas pielikums "Mājas viesis" tiks tuvināts žurnālam.

SIA "Lauku avīze" cer vairāk izdot arī grāmatas "Lata romāna" sērijā. Tapšanas stadijā esot arī projekts ar Latvijas Televīziju par telelevīzijas filmu vairāk nekā 100 sēriju garumā. “Lauku avīze" ir visvairāk abonētais laikraksts, kuru abonentu skaits pārsniedz 54 tūkstošus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!