Foto: F64
Vakar Jelgavas novada dome Sesavas pagasta pārvaldes vadītāja amatā apstiprināja Aigaru Krastiņu, informēja Jelgavas novada pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Dace Kaņepone.

Viņa skaidroja, ka šāds lēmums pieņemts saistībā ar līdzšinējā pagasta pārvaldes vadītāja Jāņa Skraupļa aiziešanu no darba pelnītā atpūtā šī gada jūnijā.

Saskaņā ar domes lēmumu Krastiņš sāks darbu septembrī. Viņa līdzšinējā karjera lielākoties bijusi saistīta ar darbu bankā, un pēdējos trīs gadus viņš strādājis "DNB bankas" Jelgavas filiāles vadītāja amatā. Krastiņam ir augstākā izglītība banku zinību specialitātē.

"Var, protams, apliecināt, ka amatu maiņa ir būtiska, taču 20 nostrādāti gadi banku sektorā raisījuši pārdomas un lēmumu kaut ko mainīt. Tajā pat laikā tieši šī pieredzes bagāža var sniegt arī kompetenci, kas noderēs jaunajā darbā," skaidroja Krastiņš.

Viņaprāt, vispirms, protams, jāiestrādājas un jāaptver visa saimnieciskā kārtība, taču viņš cer, ka varēšot no atvēlētā budžeta Sesavas pagastā sakārtot un attīstīt daudz ieceru.

"Paļaujos arī uz labo sadarbību ar līdzšinējo pagasta pārvaldes vadītāju, ar kuru jau esam izbraukājuši pagastu, pārrunājot daudzus praktiskas dabas jautājumus. Ņemot vērā, ka man pašam ir neliela saimniecība, šāda profesionāla atkāpe no bankas pasaules kanoniem mani pašlaik priecē," pauda Krastiņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!