Foto: DELFI
Aizvadītajā diennaktī ceļu satiksmes negadījumos Latvijā dzīvību zaudējuši četri cilvēki, liecina Valsts policijas (VP) sniegtā informācija.

Sestdienas rītā pulksten 6.25 Madonas novada Praulienas pagastā no autoceļa Madona–Varakļāni braucamās daļas nobraukusi un apgāzusies automašīna "Mercedes-Benz". Negadījumā cieta automašīnas vadītājs un pasažiere, kuri nogādāti medicīnas iestādē, bet notikuma vietā no gūtajām traumām mira otra automašīnas pasažiere.

Autoceļa Vecumnieki-Nereta-Subate 72. kilometrā sestdienas vakarā pulksten 21.14 automašīnas "VW Golf" vadītājs nobrauca no ceļa braucamās daļas un auto apgāzās. Automašīnas vadītājs no gūtajām traumām gāja bojā notikuma vietā.

Portāls "Delfi" jau ziņoja, ka sestdien Kārsavā, Vienības ielā, kāds autovadītājs, vadot automašīnu "BMW", ietriecās kokā. Ceļu satiksmes negadījumā gāja bojā automašīnas vadītājs un pasažiere, bet vēl viens pasažieris nogādāts medicīnas iestādē.

Policija skaidro visu traģisko negadījumu apstākļus.

Kopumā aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 79 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 27 satiksmes dalībnieki un četri gājuši bojā. Ceļu satiksmes jomā noformēti 452 administratīvo pārkāpumu protokoli, tostarp 221 par ātruma pārsniegšanu, viens par agresīvo braukšanu un 15 par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!