20 gadus veca jauniete otrdienas naktī aizstāvoties piekāvusi kādu vīrieti, kas ielauzies viņas dzīvoklī. Savukārt 28 gadus veca sieviete otrdienas priekšpusdienā aizbēgusi no diviem bruņotiem laupītājiem, kas centās nolaupīt viņas auto, raksta “Diena”.
Otrdien ap pulksten 3 kādā Laboratorijas ielas dzīvoklī ielauzies iereibis vīrietis. Taču dzīvokļa saimniece, 20 gadus veca jauniete, nav apjukusi, paķērusi pirmo priekšmetu, kas viņai gadījies pa rokai – mīklas rulli, un aizstāvoties huligānu piekāvusi, ziņo “Diena”.

32 gadus vecajam vīrietim vēlāk konstatēts smadzeņu satricinājums, sistas brūces sejā, kā arī viņam bijuši izsisti zobi. Nekauņa nogādāts Braslas policijas iecirknī. Patlaban policija noskaidro, vai vīrietis mēģinājis dzīvokli aplaupīt vai tikai huligāniski uzvedies.

Savukārt otrdien ap pulksten 12 Grīvas ielā 28 gadus vecā Signe M. izgājusi no mājas un iesēdusies savā Volkswagen Passat, kad pie spēkrata pienākuši divi vīri maskās, piedraudējuši ar šaujamo un pieprasījuši atdot auto. Arī šajā gadījumā sieviete nav nobijusies – viņa mašīnā ieslēgusies, iedarbinājusi dzinēju un centusies notriekt laupītājus. Bēgot no sava upura, burlakas nometuši gan maskas, gan šaujamo. Kā vēlāk noskaidroja policija, tā bijusi nepielādēta gāzes pistole. Tomēr abiem noziedzniekiem izdevās aizmukt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!