Piektdien kļuvis zināms, ka tuvākajās dienās tiks slēgts viens no lielākajiem un prestižākajiem modes namiem Latvijā - "Ateliers", šodien vēsta laikraksts "Čas".
Kā laikraksts uzzinājis no "Ateliers" menedžeres Kristīnes Šlipses, modes nams patiesi tiek slēgts un lēmumu par to pieņēmusi modes nama īpašniece Ņina Kondratjeva, kura, kā zināms, ir AS "Parekss - banka" direktoru padomes priekšsēdētāja Viktora Krasovicka dzīvesbiedre.

Modes nama slēgšanas iemesli pagaidām netiek publiskoti, raksta "Čas". Nav nekādas informācijas arī par to, vai Kondratjeva grasās turpināt darboties modes biznesā. Pašlaik modes namā "Ateliers" sākusies preču izpārdošana.

LETA jau ziņoja, ka modes nams "Ateliers" dibināts 1998.gada oktobrī Latvijā. Starp modes nama pastāvīgajiem klientiem ir Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga, kā arī tādas krievu šovbiznesa zvaigznes kā balerīna Ilze Liepa, operas soliste Ļubova Kazarnovska, dziedātāja Kristīne Orbakaite, Aleksandrs Buinovs u.c. Šī modes nama dizaineri darināja tērpus "Eirovīzijas dziesmu konkursa 2003" vadītājiem Marijai Naumovai un Renāram Kauperam. Modes namā strādāja pazīstamais dizainers Aleksandrs Bibergals.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!