Būvniecības darbu dēļ Kalnciema ielā tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme no 10. līdz 12.jūlijam Volguntes ielas posmā no Apuzes ielas līdz Zolitūdes ielai; no 13. līdz 14.jūlijam Kalnciema ielas posmā no Volguntes ielas līdz Kārļa Ulmaņa gatvei; no 15.jūlija līdz 28.augustam Kalnciema ielas posmā no Zolitūdes ielas līdz Apuzes ielai, portālu "Delfi" informēja Rīgas domē.

Tiks nodrošinātā iedzīvotāju un uzņēmumu, kas atrodas Volguntes ielas un Kalnciema ielas slēgtajos posmos, transporta piebraukšanu dzīves vietai vai uzņēmumam un operatīvā transporta kustību.

Transportlīdzekļu satiksmi Volguntes ielā un Kalnciema ielā var atjaunot pirms rīkojumā minētā laika, ja darbi tiek pabeigti ātrāk.

Rīgas pašvaldības SIA "Rīgas satiksme" uzdots no 10. līdz 12.jūlijam organizēt 22.maršruta autobusu satiksmi no centra pa maršrutu līdz Volguntes ielai, tālāk pa Volguntes ielu, Fridriha Candera ielu, Kalnciema ielu, Volguntes ielu un tālāk pa maršrutu.

No 10. līdz 12.jūlijam organizēs 35.maršruta autobusu satiksmi no centra pa maršrutu līdz Volguntes ielai, tālāk pa Volguntes ielu, Fridriha Candera ielu, Kalnciema ielu līdz galapunktam; no 13. līdz 14.jūlijam organizēs 22.maršruta autobusu satiksmi no centra pa maršrutu līdz Volguntes ielai, tālāk pa Volguntes ielu, Zolitūdes ielu, Šampētera ielu, Kārļa Ulmaņa gatvi un tālāk pa maršrutu;

No 15.jūlija līdz 28.augustam organizēs 35.maršruta autobusu satiksmi uz centru no galapunkta pa Volguntes ielu, Apuzes ielu, Kalnciema ielu un tālāk pa maršrutu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!