Foto: DELFI
Rīgā sniega dēļ ir palēnināta sabiedriskā transporta kustība un grāvjos biežāk iebrauc arī automašīnas.

Valsts policijā portālam "Delfi" pastāstīja, ka ap pulksten 9 policisti Rīgas reģionā bija izbraukuši uz aptuveni 30 avāriju vietām. Lai arī pagaidām neviena avārija nav ar letālām sekām, kādā cietuši arī cilvēki.

Policija aicina autovadītājus rēķināties ar sniega radītajiem braukšanas apgrūtinājumiem un braukt lēnāk, ievērojot drošu distanci starp spēkratiem.

Sniegs ir palēninājis arī sabiedriskā transporta kustību. SIA "Rīgas satiksme" pārstāvis Viktors Zaķis portālam "Delfi" pastāstīja, ka jau no paša rīta, kad sabiedriskais transports uzsāka darbu, apledojušo elektrības kontakttīklu dēļ bija traucēta 5. un 10 tramvaja kustība, kā arī 19.trolebjusa kustība.

Savukārt šobrīd transports brauc lēnāk, jo apledojuši ir ceļi un satiksme kopumā Rīgā ir palēnināta. Zaķis gan nevarēja pateikt, par cik minūtēm ilgāk pasažieriem pieturās jāgaida transports. "Rīgas satiksme" aicina pasažierus būt pacietīgiem.

Apgrūtināta braukšana ceturtdienas ir uz daudziem ceļiem Latvijā, norāda VAS "Latvijas Valsts ceļi". Atbildīgie dienesti norāda, ka īpaši jāuzmanās autovadītājiem Vidzemē, Latgalē un Kurzemē Talsu, Ventspils un Kuldīgas apkārtnē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!