Foto: AFP/Scanpix

Svētdienas rītā sniegs un apledojums daudzviet Latvijā apgrūtina braukšanu pa galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem, informē valsts AS "Latvijas Valsts ceļi".

Braukšanas apstākļi uz valsts galvenajiem autoceļiem apgrūtināti Ainažu virzienā no Lilastes līdz Ainažiem, Siguldas virzienā no Rīgas līdz Virešiem, Valmieras virzienā no Murjāņiem līdz Strenčiem, kā arī uz Rīgas apvedceļa no Salaspils līdz Babītei.

Autovadītājiem jābūt piesardzīgiem arī Daugavpils virzienā no Ogres līdz Daugavpilij, no Jēkabpils līdz Varakļāniem, no Ludzas līdz Terehovai, no Špoģiem līdz Medumiem un uz Daugavpils apvedceļa, Bauskas virzienā no Rīgas līdz Iecavai, Jelgavas virzienā no Rīgas līdz Jelgavai, Liepājas virzienā no Rīgas līdz Liepājai un Ventspils virzienā visa maršruta garumā.

Uz reģionālajiem autoceļiem apgrūtināta braukšana ir visā Latvijā, izņemot Bauskas, Balvu, Ludzas, Rēzeknes, Alūksnes, Gulbenes un Valkas apkaimes.

No pulksten 02:45 ceļu uzturēšanas darbos iesaistītas 126 valsts AS "Latvijas autoceļu uzturētājs" ziemas dienesta tehnikas vienības, kas tīra un kaisa sniegotos ceļa posmus.

"Latvijas valsts ceļi" uzsver, ka Vidzemē, Kurzemē un Latgalē nedaudz snieg. Saskaņā ar meteoroloģisko prognozi dienā daudzviet gaidāms sniegs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!