Šogad Rīgā būvdarbi pabeigti 16 ielās, bet 23 galvaspilsētas ielās remontdarbi turpinās vai tiks uzsākti atlikušajā vasaras daļā, informēja Rīgas domes Satiksmes departamenta preses sekretārs Mareks Ivans.
Kā pastāstīja Ivans, pēc Rīgas domes Satiksmes departamenta pasūtījuma šogad paredzēts veikt remontdarbus kopumā 39 galvaspilsētas ielās - 13 no tām rekonstruē, bet pārējām atjaunos segumu.

Šobrīd ielu remontdarbi pabeigti 16 objektos, procentuāli vairāk pabeigti tie objekti, kuriem paredzēti asfaltbetona seguma periodiskās atjaunošanas darbi.

Būvdarbus šogad uzsāks Altonovas ielas un Ojāra Vācieša ielas krustojumā, kur tiks veikta rekonstrukcija, Bauskas ielā no Jelgavas ielas līdz Neretas ielai notiks ielu seguma periodiskā atjaunošana, Ezermalas ielā no Annas Sakses ielas līdz Meža prospektam veiks ielu seguma periodisko atjaunošanu, bet Garciema ielas visā garumā notiks ceļa rekonstrukcija.

Jaunas ielas izbūve paredzēta Dzelzavas un Lielvārdes ielu krustojumā, Jaunciema gatvē no autobusu pieturas "Zundagi" līdz Gaileņu ielai, Mirdzas Ķempes ielas visā garumā, Rencēnu ielā no Krustpils ielas līdz autobusu galapunktam un Satekles ielā no Dzirnavu ielas līdz Kurbada ielai plānots atjaunot ielu segumu, bet Saulgriežu ielā notiks rekonstrukcija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!