Nākamajā nedēļā visā Latvijas teritorijā gaidāms īslaicīgs lietus ar slapju sniegu, gaisa temperatūra lēnām paaugstinās, informēja Valsts Hidrometeoroloģijas pārvaldē.
Pirmdien sinoptiķi prognozē mākoņainu laiku, naktī valsts teritorijas lielākajā daļā gaidāms lietus ar slapju sniegu, dienā debesis skaidrosies, bet Latgalē arī dienā līs. Pūtīs ziemeļaustrumu - austrumu vējš ar ātrumu 5 līdz 10 metri sekundē. Gaisa temperatūra naktī no 0 līdz -5 grādiem, dienā gaiss vietām sasils līdz pat +10 grādiem.

Otrdien gaidāms mākoņains laiks, naktī debesis skaidrosies, bet dienā dažviet gaidāms slapjš sniegs un lietus. Pūtīs ziemeļaustrumu - austrumu vējš ar ātrumu 3 līdz 8 metri sekundē. Gaisa temperatūra naktī būs no 0 līdz - 5 grādiem, dienā no +4 līdz +9 grādiem.

Trešdien prognozē mākoņainu laiku, dienā skaidrosies, bet naktī gaidāms lietus un slapjš sniegs. Naktī pūtīs ziemeļaustrumu - austrumu vējš ar ātrumu 3 līdz 8 metri sekundē, bet dienā pūtīs lēns vējš ar ātrumu 1 līdz 5 metri sekundē. Gaisa temperatūra naktī būs no +2 līdz -3 grādiem, bet dienā gaiss sasils no +5 līdz +10 grādiem.

Ceturtdien gaidāms mainīgs mākoņu daudzums, valsts dienvidu rajonos iespējams neliels lietus. Pūtīs lēns vējš ar ātrumu 1 līdz 5 metri sekundē. Naktī gaisa temperatūra būs +3 līdz -2 grādi, bet dienā no +5 līdz +10 grādiem.

Piektdien Latvijā būs mākoņains laiks un brīžiem līs neliels lietus, pūtīs dienvidaustrumu vējš ar ātrumu 3 līdz 8 metri sekundē. Gaisa temperatūra naktī no +4 līdz -1 grādam, dienā no +5 līdz +10 grādiem.

Sestdien nokrišņus sinoptiķi neparedz, pārsvarā būs mākoņains laiks, pūtīs dienvidaustrumu- austrumu vējš ar ātrumu 5 līdz 10 metri sekundē. Gaisa temperatūra naktī būs no 0 līdz +5 grādiem, bet dienā no +5 līdz +10 grādiem.

Savukārt svētdien būs mākoņains laiks, brīžiem līs, pūtīs dienvidaustrumu vējš ar ātrumu 6 līdz 11 metri sekundē. Gaisa temperatūra naktī būs no +1 līdz +6 grādiem, bet dienā no +7 līdz +12 grādiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!