Nākamās nedēļas sākums Latvijā būs lietains, bet nedēļas nogalē lietus pārvērtīsies sniegā un gaidāms putenis ar stipru vēju, kas brāzmās pārsniegs ātrumu 20 metri sekundē.
Valsts hidrometeoroloģijas pārvaldē BNS uzzināja, ka pirmdien un otrdien laiks valstī būs lietains, gaisa temperatūra pirmdien naktī būs no 0 līdz +2 grādiem, otrdienas naktī Vidzemē tā nokritīsies līdz -2 grādiem. Otrdien vietām gaidāms arī slapjš sniegs. Gan pirmdien, gan otrdien Latvijā valdīs ziemeļrietumu vējš, kas brāzmās var sasniegt ātrumu 17 metri sekundē.

Trešdien gaisa temperatūra naktī vietām noslīdēs līdz -4 grādiem, bet dienā visā Latvijā nebūs siltāks par +4 grādiem. Visā valstī gaidām neliels sniegs.

Savukārt ceturtdien un piektdien jau visā Latvijā stipri snigs, gaisa temperatūra naktīs svārstīsies no - 1 līdz -7 grādiem. Gan naktī gan dienā stipri putinās un vējš vietām sasniegs ātrumu 21 metrs sekundē.

Putenis gaidām arī sestdienas naktī, kad gaisa temperatūra Vidzemē noslīdēs līdz -8 grādiem. Dienā nokrišņi nav gaidāmi un gaiss sasils līdz +3 grādiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!